WORLD IT

اخبار تازه های فناوری و ترفند های مخفی و... در اینجا

WORLD IT

اخبار تازه های فناوری و ترفند های مخفی و... در اینجا

درآمد 48 تریلیون دلاری صنعت‌ جهانی IT در طی سال 2015

مرکز تحقیقاتی گارتنر پیش‌بینی‌های خود برای درآمد کلی بازار جهانی IT در سال 2015 را تغییر داد و اعلام کرد مجموع پول‌های پرداخت شده در این صنعت طی سال جاری میلادی با کاهش قابل ملاحظه نسبت به سال قبل 48 تریلیون دلار خواهد بود.

  گفته شده است که افزایش ارزش پولی دلار آمریکا در مقابل بسیاری از پول‌های رایج جهان بیشترین تاثیر را طی یک سال آینده در این زمینه برجا می‌گذارد.گارتنر با کاهش رقم پیش‌بینی‌های خود اعلام کرد که درآمد کلی صنعت IT جهان طی سال 2015 میلادی نسبت به سال قبل رشد 1.3 درصدی را تجربه می‌کند که این رقم از رشد2.4 درصدی که پیش‌تر تعیین شده بود کمتر است.بر این اساس، در حالی که سال گذشته بخش تولید مراکز داده در مجموع موفق شده بود 3.71 تریلیون دلار درآمد کسب کند، این رقم پایان سال جاری به 3.66 تریلیون دلار می‌رسد.


«دیوید لاولاک» مدیر تحقیقات گارتنر در این خصوص گفت: «ما از این اتفاق به عنوان یک سقوط بزرگ یاد نمی‌کنیم. این هم یک جریان برای صنعت IT است. رشد سریع ارزش دلار آمریکا در ماه‌های گذشته بیشترین تاثیر را در این زمینه برجا گذاشت و همچنان این روند تا پایان سال ادامه خواهد داشت.»
لاولاک همچنین توضیح داد که اگر تغییرات نرخ ارز را در نظر نگیریم، رشد درآمدهای صنعت جهانی IT طی سال 2015 نسبت به سال قبل از آن 3.1 درصد خواهد بود.بر اساس این گزارش، بخش تولید دستگاه‌های الکترونیکی امسال 685 میلیارد دلار درآمد کسب می‌کند که نسبت به سال قبل کاهش 1.2 درصدی را نشان می‌دهد.

برای بخش سیستم‌ها و مراکز داده امسال 142 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری می‌شود که این رقم گویای رشد 0.4 درصدی در این زمینه است.همچنین، درآمد جهانی بازار نرم افزارهای سازمانی امسال با رشد 2.3 درصدی به 320 میلیارد دلار می‌رسد و بخش خدمات IT با رشد 0.7 درصدی درآمدی بالغ بر 942 میلیارد دلار را تجربه می‌کند.

 

 منبع:Gartner via itna

ویندوز ۷ محبوب‌ترین سیستم عامل از نظر دولت آمریکا

موسسه (DAP) که وابسته به دولت فدرال آمریکا است  در یک مطالعه جدید دریافت که ویندوز همچنان محسوب‌ترین سیستم عامل برای کاربران خانگی محسوب می‌شود و 58.4 درصد از بازدیدکنندگانی که به سایت اینترنتی دولت آمریکا سر می‌زنند، روی رایانه شخصی خود یک نسخه از سیستم عامل ویندوز را در اختیار دارند.

 

ین مرکز در مطالعه جدید خود محبوب‌ترین نسخه از سیستم‌های عامل مردمی را نیز مشخص کرد.

در گزارش مرکز DAP گفته شد طی دوره زمانی 90 روزه بیش از 1.39 میلیون کاربر به سایت‌های اینترنتی بیش از 37 آژانس دولتی آمریکا سر زدند و در پایان مشخص شد دومین سیستم عامل محبوب که با آن از سایت‌های دولتی آمریکا دیدن شده، iOS بوده است.

بررسی جدید نشان داد iOS با 16.4 درصد دومین سیستم عامل محبوب بوده است و پس از آن اندروید با 13.9 درصد در رتبه سوم قرار دارد.
 


بررسی‌ها نشان داده است که در مجموع 67.6 درصد کاربران از طریق رایانه‌های رومیزی سراغ سایت‌های اینترنتی وابسته به دولت فدرال می‌روند، 24.8 درصد از گوشی هوشمند استفاده می‌کنند و تنها 7.6 درصد کاربران برای سر زدن به این سایت‌ها رایانه لوحی را به کار می‌گیرند.

این بررسی نشان داد ویندوز با 58.4 درصد محبوب‌ترین سیستم عامل محسوب می‌شود که در این زمینه سیستم‌عامل ویندوز 7 با 41.5 درصد بیشترین محبوبیت را داشته است و پس از آن ویندوز 8.1 با 9.8 درصد، XP با 3.4 درصد، ویستا با 2.3 درصد و ویندوز 8 با 1.3 درصد قرار دارند.
 

منبع: ZDNET Via itna

سخنان بیل گیتس به مناسبت 40 سالگی مایکروسافت

ممکنه عجیب باشد اما امروز سالگرد چهل سالگی شرکت مایکروسافت است. به همین مناسبت بیل گیتس که یکی از دو موسس اصلی مایکروسافت در سال ۱۹۷۵ بود (به همراه پل آلن) نامه ای را برای قدردانی از کارمندان این شرکت به مدیریت این شرکت که همواره با گیتس همکاری خود را ادامه داده است ارسال کرد. در این مطلب به بررسی برجسته ترین بخش های نامه میپردازیم. 

 به اعتقاد گیتش مایکروسافت از زمان مدیریت ساتیا نادلا در موقعیت بهتری قرار گرفته و روند رو به پیشرفت خود را به سرعت ادامه داده است. شایان ذکر است که مایکروسافت همچنان در زمینه سهم بازار و میزان فروش سیستم عامل رومیزی در میان رقبا در جهان شماره یک محسوب میشود. البته این آمار جهانی است و در میان کاربران آمریکایی این شرکت همواره با چالش هایی برای پیشی گرفتن از اپل روبرو بوده است. البته با توجه به امار های خوب جهانی گیتس این فاکتور را زیاد پر اهمیت نمیبیند. وی در نامه ای که به کارکنان و مدیریت نوشته از نو آوری های جدید این شرکت یعنی کورتانا، ادغام کردن سرویس های نرم افزاری با اسکایپ، سرویس ترجمه همزمان بینگ و هولولنز بعنوان برترین نو آوری های این شرکت نام برد.

"فردا روز خاصی است. چهلمین سالگرد افتتاح مایکروسافت.

هدف من و پل از همان ابتدا قرار دادن یک رایانه شخصی بر روی هر میز تحریر بود. به نظر من ما همیشه در این زمینه پیشرو بودیم و بدون در نظر گرفتن میزان پیشرفت تکنولوژی توانستیم تکنولوژی رومیزی را با امکانات کافی و با قیمتی مناسب در اختیار همه مردم جهان قرار دهیم. این فعالیت انقلابی آنهم در سطح جهانی به نظر من نقش اصلی مایکروسافت بوده و هویت آن را تعریف میکند.

امروزه برخلاف گذشته، نو آوری بیشتر از سهولت و ایجاد آسایش برای مردم برای آینده این شرکت مهم است و به نظر من فعالیت ما برای ۱۰ سال آینده باید خیلی خوب و دقیق از همین الان مشخص و ترسیم شود. برای ایجاد سهولت ما گام های زیادی را برداشتیم و همواره سعی کردیم با شرکت های بسیاری روابط گرم و صمیمانه داشته باشیم  تا دسترسی سخت افزاری و نرم افزاری به همه سرویس ها را در قالب پلت فرم مخصوص مایکروسافت به کاربران ارائه دهیم. امروزه با توجه به ازدیاد پلت فرم های همراه و رومیزی و ... نیاز به نو آوری بیش از پیش است.

به نظر من قرار گرفتن ساتیا نادلا در راس این شرکت یکی از بهترین تصمیمات بوده و سبب توسعه هر چه بیشتر شرکت شده. آینده ای که ساتیا برای مایکروسافت ترسیم کرده دقیقا همان چیزی است گه صنعت رایانه در قالب مدرن شده و در همه ابعادش به آن نیازمند است. ایده های ساتیا در قالب کشوری و قاره ای نیست بلکه همانطور که خواسته خود من بوده او برای آینده کامپیوتر ها در ساختار جهانی آن اندیشه و تصمیم گیری میکند. تماس و همکاری تنگاتنگ با شرکت های مختلف، بومی سازی سرویس ها برای کاربران آمریکایی، و توسعه سرویس های بین المللی مانند سرویس ترجمه بینگ، اسکایپ، سرفیس و هولولنز سرویس هایی هستند که جهان و علاقه مندان به فناوری در همه قاره ها به آنها نیاز خواهند داشت. 

در سال های آینده و با تدابیر ساتیا مایکروسافت مثل همیشه خواهد توانست به شرکت ها و کشور های بسیاری بدون در نظر گرفتن محدودیت های جغرافیایی و فرهنگی دست پیدا کند و سرویس های خود را گسترش دهد. ما هیچوقت تولیدات خود را برای یک کشور یا فرهنگ یا قشر خاص تولید نکردیم و نخواهیم کرد. رایانه های رومیزی باید برای همه قابل دسترسی و تهیه باشند. در عین حال آنچه در این ۴۰ سال مایکروسافت به آن دست یافته شامل کل انرژی و پتانسیل کارکنان مایکروسافت نیست و در آینده هم شاهد درخشندگی هر چه بیشتر شرکت در جنبه های مختلف خواهید بود."

جوان ۲۲ ساله‌ای که فیس بوک شرکتش را ۲ میلیارد دلار خرید !

تقریبا حدود یک سال از زمانی می‌گذرد که فیس بوک رسما اعلام کرد که استارت آپ Oculus VR را به بهای ۲ میلیارد دلار خریداری کرده است؛ شرکتی که در حوزه واقعیت مجازی فعال است و اخیرا نیز بسیار مورد توجه قرار گرفته است. اما بنیانگذار ۲۲ ساله این شرکت که اکنون به بهای ۲ میلیارد دلار فروخته شده، چگونه زندگی می‌کند؟

قریبا حدود یک سال از زمانی می‌گذرد که فیس بوک رسما اعلام کرد که استارت آپ Oculus VR را به بهای ۲ میلیارد دلار خریداری کرده است؛ شرکتی که در حوزه واقعیت مجازی فعال است و اخیرا نیز بسیار مورد توجه قرار گرفته است. اما بنیانگذار ۲۲ ساله این شرکت که اکنون به بهای ۲ میلیارد دلار فروخته شده، چگونه زندگی می‌کند؟

به گزارش «تابناک» بنیانگذار شرکت Oculus «پالمر لوکی» تنها 22 سال دارد. وقتی هنوز یک نوجوان بود اولین دستگاه واقعیت مجازی خود را در پارکینگ خانه ساخت و زمانی که به 19 سالگی رسیده بود این دستگاه یک استارت آپ شناخته شده و معتبر بود.

مجله فوربس تخمین زده است که تا کنون و در پی توافق لوکی با فیسبوک برای فروش این استارت آپ به بهای 2 میلیارد دلار، سرمایه خالص وی اکنون به چیزی در حدود 500 میلیون دلار رسیده است. اما نکته جالب در اینجاست که این سرمایه هنگفت منجر به آن نشده که این جوان 22 ساله چندان تجملاتی زندگی کند. البته هنوز!

نشریه «بیزینس اینسایدر» نگاهی انداخته است به زندگی لوکی طی یکسال گذشته یعنی از زمانی که فیسبوک شرکت وی را خریداری کرده است.

لوکی در حال حاضر در محله «آترون» در سیلیکون والی زندگی می کند. محله ای که سرشناسانی نظیر اریک اشمیت مدیر عامل گوگل و مگ وایتمن مدیر عامل HP در آن زندگی می کنند. اما لوکی به همراه هفت تن از دوستان خود در خانه ای زندگی می کند که نام آن را «The Commune» گذاشته و اوقات بیکاری خود را با دوستان به بازی های رایانه ای مشغول است. خانه وی چیزی شبیه به این خانه است.

وی در طول روز مدت زمان زیادی را در مقر اصلی فیسبوک در «منلو پارک» می گذراند، اما در دفتر فیسبوک هنوز چندان شناخته نیست. وی به مجله فوربس گفته بود: اینجا افراد زیادی هستند که همه چیز را در مورد Oculus میدانند اما نمیدانند من چه کسی هستم.

لوکی بیش از هر چیز با تیپ غیر رسمی خود شناخته میشود. وی معمولا یک تی شرت برتن دارد و با یک جفت صندل قدم میزند. اما خود میگوید که دوست دارد پا برهنه باشد: ما کفش را اختراع کردیم تا پاهای خود را از آسیب های محیطی امن نگه داریم. اما زندگی در کالیفرنیای امروز کاملا امن هست. اگر صندل های خود را از پا درآورم هم مشکلی پیش نمی آید.

یکی از بزرگترین ولخرجی های وی بعد از قرارداد با فیسبوک این بوده است که یکی از خودروهای شرکت Tesla را به بهای 120 هزار دلار خریداری کرده است. وی در این باره گفته است: «الون ماوسک» - مدیر عامل Tesla – فردی است که لیاقت و شایستگی پول من را دارد:

اما معمولا با ون GMC خود که مدل 1986 است و گفته می شود که کف آن یک قالیچه قرمز پهن شده رانندگی می کند. وی یک سال گذشته را بیش از همه وقف سفر و آشنایی با مهندسان مختلف برای نشان دادن دستگاه واقعیت مجازی خود کرده است.

این جوان میلیونر 22 ساله طبع شوخی نیز دارد و اغلب مانند یک شومن نمودار می شود. سال قبل در جریان کنفرانسی در کالیفرنیا برای معرفی Rift وی تی شرت های مزین به آرم Oculus را اینگونه تقدیم حضار کرد.

در ماه اکتبر سال گذشته میلادی بنیاد Smithsonian جایزه نبوغ و ابتکار را به وی برای اختراع Oculus Rift اهدا کرد.

جوان 22 ساله ای که فیسبوک شرکتش را 2 میلیارد دلار خرید

و در ژانویه سال جاری مجله فوربس وی را به عنوان مهمترین سی نفر زیر سی سال به انتخاب خود معرفی کرد و تصویر وی بر روی جلد این مجله نقش بست.

اما با این همه و در حالی که مشغولیت و شهرت پالمر لوکی روز به روز در حال افزایش است، چندان علاقه ای به چهره شدن ندارد. وی خود در مورد اختراع و کار خود می گوید: این موضوعی مربوط به من نیست. موضوعی مربوط به چیزی بسیار بزرگتر است. شاید بزرگتر از همه ما.

 


منبع :تابناک